Kraken Kupp

Kom och prova på att tävla i fridykning på djupet, med fenor, utan fenor eller fri immersion. Vi hjälper dig på plats med allt du behöver veta för att tävla!

Plats: Skår dykplats, nära färjan mot Lysekil.
Hur: Anmäl dig via bokningsknappen
Viktigt: Skriv eventuella förkunskaper och personbästa
Vilket djup du vill dyka
Vilken gren-CWT/CNF/FIM du vill dyka
Har du lanyard ta med din egen. Annars skriv i anmälan att du vill låna.
Maxdjup: 30-60m beroende på väder.
Kostnad: 500kr och då ingår aidatävlingsranking om du har ett friskhetsintyg påskrivet av läkare. Här laddar du ner intyget, ligger under dokument för atleter.
Det kommer bli EN tävlingsdag. Vi väljer antingen lördag eller söndag som tävlingsdag, beroende på väder och vind. Datum blir bekräftat till alla anmälda kort inpå tävlingen så var beredd på att vädret styr tävlingsdag.
Har du fyllt 16 år och vill tävla behöver du dina föräldrars godkännande. Du tar dig till dykplatsen med din fridykningsutrustning och glatt humör.
Max 10 tävlande så först till kvarn.

Varmt välkommen med din anmälan!

BOKA HÄR!

Hitta till tävlingsplatsen i Skår:
Åk E6 norr ut från Göteborg. Ta sedan av vid Udevalla till väg 161 mot Lysekil. Innan färjan över till Lysekil finns en grusväg att ta av på vänster sida. Efter ca: 100m delar sig grusvägen, håll till höger.
Du kommer ner till en gräsplätt och det finns även en vändplan, parkeringsplats som ser ut som en rastplats lite med träslipers.
Står det en liten fyrkantigt röd stuga nere vid vattenbrynet så har du kommit rätt.

Kraken Kupp
Kraken Kupp kompisar 2018 samlade vid havet.

BOKA HÄR!