God jul!

2020 står för dörren och vi gör en kort sammanfattning av året som gått.
Fridykare fick äran att besöka barn och vuxna runt om i Sverige på skolor, träningscenter och kulturinstitutioner för att prata fridykning, drömmar och mål. Tack till alla er för spännande möten och viktiga frågor.
Rekordmånga lärde sig fridyka med oss under 2019, fridykning växer verkligen så det knakar och vi tackar er alla för förtroendet. Fridykare blev de första svenskarna att tävla på ett CMAS-vm. Året gav totalt tre nya svenska rekord-wow! Vi mer än dubblade coachingtimmarna för er med djupet inom er.
För oss är fridykning mer än en hobby, vi lever och andas (eller inte) fridykning och tar den på största allvar. Varje meter känns spännande och outforskad. Lev livet innerligt och modigt.

Ta dig själv på största allvar och följ dina drömmar. Med önskan om en god jul och gott nytt år till alla er fridykare!