Djupare yoga i 2020

Under 2019 har Christian fördjupat sig inom Mediyoga. Efter många timmar på mattan, är han nu äntligen klar och har klarat alla delar i kursen för att kunna bli certifierad som Mediyoga-instruktör. Med all ny kunskap om yogan, meditationen och andningen kommer vi på Fridykare kunna erbjuda ett ännu djupare fokus. Christian jobbar vidare på medveten närvaro och avslappning som redskap i ditt fridykande och sökandet efter djupet inom dig.

Genom årtusenden har människan anpassat yogan till den kultur och tid som varit. Från att ha varit en andlig väg till självkännedom, har yoga i västvärlden mer definierats och betraktats som en renodlad fysisk träningsform, en slags gymnastik – men det fysiska är bara en liten del av vad yoga är.

Yoga är i grunden en holistisk disciplin som varken är religiös eller politisk bunden men vars innehåll och djup ger människor verktyg att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

Håll utkik efter säsongen 2020, det kommer bli spännande!