FRIDYKNINGSKURS-AIDA STEG 2

Vår instruktör Max Franklin är äntligen hemma igen! Efter ett sex månader ute i världen med varma vatten, nya djup och insikter, är han supertaggad att hålla fridykningskurs helgen 13-16 juni. Vi lovar, det kommer bli en fantastiskt fridykarsommar 2019!

AIDA steg 2 lämpar sig för dig som vill lära dig mer om fridykning men har god vattenvana.
För att klara kursen och bli certifierad AIDA steg 2 behöver du klara djup med fenor 16 meter, statisk andhållning 2.00 minuter, dynamiskt med fenor i pool 40 meter och ett teoretiskt prov. Läs mer om kursen här.

BOKA & MAILA MAX!
maxfrankli@gmail.com

Varför AIDA certifiering? AIDA startades redan 1992 av fridykare för fridykare för att säkra och utveckla sporten framåt och jobbar än idag för att utveckla fridykningen framåt. AIDA är en ideell internationell organisation och du kan ta med ditt digitala certifikat (inget plastkort behövs=glad jord) vart du än väljer att fortsätta utveckla dig och din fridykning i världen. Du finns med i databasen.