Nyårslöftet – maxa din fridykning 2019

Ibland behöver man bara en push i rätt riktning. Med målmedvetenhet och individanpassad coaching kan du ta ditt fridykande till nästa nivå. Tillsammans går vi igenom bakgrund, förhoppningar och förväntningar för att sen kunna gå vidare till en klar och tydlig plan med en mätbar målsättning. Efter framtagen målsättning, indelad med delmål och långsiktiga mål, sker kontinuerlig utvärdering i tät dialog och vi justerar och arbetar metodiskt för att maximera vår tid tillsammans under coachningen.

Det bästa med coachingen var ärligheten och tydligheten samt Lindas förmåga att anpassa träningen efter mina brister och behov.

Henrik Börjesson

Coachen möter dig där just du befinner dig och hjälper dig vidare i din utveckling. Inget behov är för stort eller litet och coachingen är individanpassad efter dina förutsättningar.

Oavsett om du har problem med ditt lugn och fokus eller om det är tekniken som inte sitter i ett (eller flera) moment, är ingen utmaning för liten eller för stor att inte tas på fullaste allvar. Ta dig själv på allvar och boka in coaching för ditt nya fridykningsår 2019.

Möt Henrik som tog sig själv på allvar och bokade in coaching med målsättningen att tävla på Fridyknings SM i pool 2019:
Efter att ha varit fridykare sen 10-års åldern var det dags att växla upp och vara med i min första fridykningstävling 2018. Jag satte personbästa och hade jätteroligt på Kraken Kupp. Där lärde jag mig massor om fridykning och om mig själv. Det gav mersmak och nu ville jag få en bra start inför SM i pool, Uppsala 2019. Jag sökte mig till coaching för att få en bra grund att stå på för min kommande mängdträning inför mitt första SM i fridykning.

Fler borde våga och ta sig tid att testa med coachning av något slag. Skillnaden mot en kurs är att här sker det helt utifrån dina egna förutsättningar och mot dina mål med bara dig som gräns.

Henrik Börjesson


Gör som Henrik, boka in dig på coaching. Har du tillgång till bana via din förening kan vi coacha på din ordinarie träningstid.

För mer information om Fridyknings SM i pool 2019 hittar du här.
Eller på Facebooksidan SM i Fridykning här.
Du hittar även information om SM 2019 här.

BOKA COACHING HÄR