Havet längtar efter dig!

Fridykarkommunen ligger nästan alltid med åtminstone ett öra i havet och nu är det så att vi har med oss en hälsning: Kom kom kom, sjunger det! -Ja man är ju int’ svårtrugad, men hur gör man då?

klart hav
Vackraste Västkusthavet måste upplevas i sommar!

Anmäl dig till en kurs och vi hjälper dig att komma ut i havet och du har en perfekt grund för att börja upptäcka allt spännande som finns i vår natur under vattenytan. AIDA steg 2 är vårt första fridykarkurssteg och den kursen som du ska välja om du är simkunnig och sugen på att börja med fridykning. Du lär dig allt du behöver för att kunna fridyka i svenska vatten tillsammans med en dykkompis. Har du tränat ett tag och vill fortsätta att lära dig ännu mer om dykfysiologi, tryckutjämning och djupare fridykning så är AIDA steg 3 för dig. I alla våra kurser ingår introduktion till fridykaryoga, medveten andning och vid avklarade kurskriterier även ett internationellt certifikat. Värdefullt även på semesterresan till varmare vatten. Kursernas vanliga upplägg börjar två kvällar torsdag/fredag där vi går igenom grundläggande teori, andningövningar och ett teknikpass i poolen. Sedan dyker vi ute heldagar lördag och söndag.

Under våra kurser och utflykter händer det ofta att vi erbjuder djupare fridykningsträning i mån av plats ner till och med 65m för de som har tränat fridykning tidigare. Ofta blir det spännande diskussioner under dykfikat där djupdemoner och havsmaskfantaster blandas med helt nya nyfikna fridykare. Det är över tekoppen och i havet vi möts!

Anmäl dig till nästa kurstillfälle 24 maj redan nu, kurs.

djupdemoner
Det är roligt att vara på kurs i havet!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s