Sofia Tapani 3:e bäst i världen!

Våran Sofia är inte bara en otroligt duktig instruktör, hon är även en av världens bästa tävlingsfridykare. 2017 innebar mycket träning med fokus på att endast delta i ett fåtal tävlingar. I början av sommaren tog hon guld i samtliga grenar på svenska mästerskapen i pool-fridykning. I slutet av sommaren representerade hon Sverige på världsmästerskapen i djup-grenarna, som arrangerades i Honduras, och dök djupare än vad någon annan svenska gjort på tävling i både constant weight no fins och free immersion. Sofia har nu svenskt rekord i fyra av sex grenar det tävlas i i fridykning inom AIDA.Ranking hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s