Kraken Kupp

Äntligen fick Sverige en Aida-rankad tävling – djup. Det var i Skår, Gullmarsfjorden det hände. Kraken Kupp lockade deltagare från stora delar av vårt avlånga land. Kraken Kupp sammanföll med samma helg då Örebro Sportdykarklubb var i trakten med sitt årliga fridykarläger. Tack alla kära Örebroare!

Solen sken, åskan slog och sen sken solen igen, en otroligt spännande dag med spännande kuliss.

För många var det första tävlingen på djupet. Det blev en stor skara fridykare som var med under dagen – som publik ute i vattnet och grönsaksdyk vid den dramatiska väggen. Sikten var inte optimal idag, men vad gör det när man får göra det man älskar med så många likasinnade. Vill du se bilder från dagen hittar du dem på vår Facebooksida.

Resultatlistan:

Grattis till segrarna i båda klasserna!

Happy safe dives!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s