16 grader vid ytan

Vi har haft en lång dyksäsong i år. Vattnet har lockat ner oss havsmänniskor i djupet sen februari. Mellan djupdyken, grönsaksdyken och manetdyken har vi denna säsong hållt kurs för både AIDA 2 STAR och AIDA 3 STAR elever. Idag avslutade vi en AIDA 2 STAR efter en fyra dagar lång sträcka blandat med teori, säkerhet och djupdyk. Det är oerhört roligt och spännande att få följa med alla, på deras personliga resa in i fridykningens fantastiska värld. Oavsett mål med kursen för våra deltagare, är målet för oss att göra dig till en avslappnad och säker fridykare. Att du får med dig det du behöver. Verktyg för att faktiskt ta steget att fridyka i havet. Med träning och erfarenhet blir upplevelsen bara bättre och bättre.

På dykklockan idag, efter avslutad session i havet, visar klockan havets temperatur – 16 grader vid ytan och 14 grader nere i djupet vid bottenplattan. Det är fint att få ha möjligheten att följa naturen med dess skiftningar över årstiderna. Vi drack vårt te, njöt av att höstens underbara solstrålar nådde hela vägen ner till oss på en liten udde på Bokenäset. Livet är underbart.

Är du nyfiken på vad som händer hos Fridykarkommunen nu i höst kommer den snabba versionen här:

Djuptävling

Mareldssafari

Fridykningsandning – workshop

Happy, safe dives!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s