Imorgon börjar det! 

Nu har vi varit på resa i 10 dagar jag och Piero. Det har tränats och finjusterats och grejats med grejer. Så, imorgon är det äntligen första tävlingsdagen på VM. Damerna är först och ni kommer att kunna följa oss live! 

Det har varit lite klurigt att ställa om från träningen i Sverige till träningen här. Kroppen är bra fysiskt förberedd med tanke på att djupa dyk i kallt vatten är tuffa och kräver mental styrka. Att våga. Däremot kan värmen ha en baksida; Min dykrespons är inte alls så stark som hemma och det är lätt att överandas. Något som kan leda till låga syrenivåer utan att jag märker det. Det känns också annorlunda och lite ovant. Jag har experimenterat lite med en ärmlös dräkt för ökad respons, men vi har sticksiga maneter även här så till slut har jag landat i min 1,5mm tjocka dräkt från Eliossub.  Det blir perfekt och nu är känslan på plats! 

Imorgon är jag redo för att dra mig ner så djupt jag kan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s