Gratulerar!

Fridykarkommunen körde kurs med en blandad skara studenter från olika hörn runt om i Sverige. Det blev en långhelg med AIDA 2 STAR och AIDA 3 STAR i ett fullspäckat helgschema. Fantastisk grupp med stor nyfikenhet för nya fridykarkunskaper och både teoretiskt som praktiskt blev testade. Det är en fröjd att som instruktör få följa med på den resa alla gjort tillsammans och tack för ert härliga engagemang. Gratulerar till era fina resultat, hoppas vi ses i havet snart igen 🐳

Läs mer om AIDA 2 STAR.
Läs mer om AIDA 3 STAR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s