Nakensnäckor på västkusten

Exalterad redan innan väckarklockan ringer inför dagens dyk på Stenungsön, är det fina vädret kvar, hur känns det idag går genom mitt huvud innan jag öppnar ögonen. Strålande solsken och en underbar känsla i hela kroppen infinner sig. Idag är det premiär för att dyka i havet här hemma. Lycka! Vi packar bilen och åker iväg. Ett glatt gäng fridykare möts upp på dykspoten där solen skiner i våra ansikten och vi kör genomgång, lätt yoga och hoppar i när alla är klara. Det är viktigt att vi kommer i havet så nära varandra som möjligt för att börja frysa ungefär samtidigt. 

Stjärnsnigel

Förväntningar stämmer inte alltid överens med vad som faktiskt levereras, skulle vi hitta det vi letade efter? Efter en timme med stor koncentration, liten tångskörd (sockertång till kvällens middag) var det dags att börja ta sig upp. Dagens äventyr var över och vi närmar oss land. Som av ett mirakel hittas en nakensnäcka. Vilken glädje. En stjärnsnigel närmare bestämt. En redan fantastisk dag fick pricken över i:et. 

Stort tack alla deltagare på vår dykutflykt, varmt välkomna tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s