Nya lanyards i lager!

Det börjar bli dags att planera årets fridykningssäsong. Fridykarkommunen pooltränar som bäst just nu och i Februari kickade vi igång djupträningen med ett besök till den 33 grader varma och 33 meter djupa poolen NEMO33 i Ruisbroek utanför Bryssel. Det var alldeles alldeles underbart skönt att få småpilla med teknikdetaljer, värma upp trumhinnorna  och bröstkorgen med lite tryckträning i varmt vatten. Som ett fridykarspa! Om du också vill åka till en liknande anläggning så behöver du ett internationellt certifikat som visar att du känner till hur man fridyker säkert. Ett sådant certifikat får du exempelvis efter avklarad kurs hos oss.

NEMO33
Det förtrollande fridykarspat NEMO33, 33 grader varmt och 33 meter djupt. Härligt!

När vi ändå pratar om säkerhet så har vi fått in nya fräscha färger av de snygga och proffsiga 2 b free lanyardsen.  Läs mer om varför just du ska ha en lanyard här. Dessa är mångsidiga och kan både användas med arm/vristband eller med midjebälte när du väljer att simma utan fenor. För pris och beställning kontakta info@fridykarkommunen.se

Årets schema ligger ute i kalendern så passa på att anmäla dig redan nu så är du säker på en plats på sommarens kurser. Håll utkik efter vår första dykutflykt, med tema nakensnäckor. Tills dess träna på!

cnf lanyard
Våra lanyards kan användas både med midjebälte och armband. Armband följer med.
lanyard armband
Snygga armband broderade i matchande färg till karbinhaken
karbinhake
Lättviktskarbinhakar i poppiga färger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s