Musikhjälpen i P3

musikhjMusikhjälpen sänds just nu dygnet runt för att i samarbete med Radiohjälpen samla in pengar till olika projekt för att barn i krig har rätt att gå i skolan. Läs mer information om Musikhjälpen här.
Fridykarkommunen vill gärna bidra med pengar till Musikhjälpen och vi auktionerar nu ut en kurs i fridykning på Musikhjälpens traderasida, där alla pengar oavkortat går till Musikhjälpen. Om du har funderat på att gå en kurs i fridykning, missa inte chansen att lägga ett bud under veckan HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s