Inspiration

VM-tävlingarna idag bjöd på låååånga barfotadyk både på dam- och herrsidan. Två världsrekord: 185m av Magdalena Solich och 244m, av Matt Malina. Båda från Polen. Sveriges egen Ulf Lindberg gjorde ett vackert personbästa och nytt svenskt rekord med 195m. Jag var med på första parkett igen och coachade Valdemar som också gjorde ett nytt personbästa med sina 175m. Hurra!

Det är så himla häftigt att vara här och se hur de allra bästa dykarna har utvecklat sporten. Jag är inte bara här för att försöka göra så bra resultat som möjligt. Jag är lika mycket här för att utveckla min dykning och för att ta med mig den här kunskapen hem till våra kurser och träningar. Vilken simteknik är det som verkar bäst, vad har du gjort för grundträning, och vad tänker du på egentligen när du håller andan? Det fina i fridykargemenskapen är att världsmästare eller nationsrekordsinnehavare spelar ingen roll, de allra flesta är tillgängliga för frågor och utbyte av kunskap. Jag tror att det beror på att vi alla delar något mycket speciellt. Vi älskar verkligen det vi gör.

Imorgon simmar jag B-final i dynamisk apnea med fena under den sista tävlingsdagen, kl 10 svensk tid. Jag kommer att ladda med glädje och inspiration. Kolla in live-feeden och känn kärleken ❤

http://www.aapiskukko.com/#!aida2016/wwpvf

pool
Glittrande fina poolen i Åbo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s